راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌های چندپایه

راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه (قسمت هفدهم)

کلاس‌های چندپایه
راهی نو برای پیشرفت نظام آموزشی

با الگو یا بدون آن؟

در چند قسمت اخیر که به نحوه‌ی تقسیم‌بندی زمانی جلسات درسی اختصاص داشت، به طور نمونه تقسیم‌بندی شش جلسه مربوط به آموزش یک مبحث از علوم بررسی شد.

تقسیم بندی جلسات سایر مبحث‌های درس علوم و نیز مباحث درس‌های ریاضی و فارسی نیز به همان ترتیب خواهد بود. با این تفاوت که در دو درس فوق، پیشنهاد ما برای هر فصل، آموزش آن در سه هفته یعنی ۹ جلسه‌ی درسی‌ست. که معلمان می‌توانند با صلاحدید خودشان مطالب این شش جلسه را در ۹ جلسه پخش کنند و وقت بیشتری برای هر آیتم صرف کنند. برای سایر درس‌ها (مانند اجتماعی یا هدیه‌های آسمانی و …) نیز می‌توانند برنامه‌هایی طبق نظر خود طرح کنند. اما بهتر است روح تقسیم‌بندی گفته‌شده در درس علوم را در نظر بگیرند تا بتوانند از نتایج پدیده‌ی «آینده در حال» (که بعدا توضیح می‌دهیم) بهره‌ی بیشتری ببرند.

آیا فقط با این الگو می‌شود؟

همان‌طور که قبلا نوشتیم، مطالب کلاس‌های چندپایه برای کسانی است که الگوی دبستانک را در کلاس‌های خود اجرا می‌کنند. اما آیا این مطالب فقط به کار آنان می‌آید و اگر کسی نخواست از کتاب‌ها و الگوی دبستانک استفاده کند چه؟

کسانی هم که نخواهند از کتاب‌ها و الگوی دبستانک استفاده کنند، می‌توانند از مطالب این رساله‌ی آموزشی بهره ببرند و مطالب مورد نظر خودشان را جایگزین عناوین گفته‌شده کنند. اما…
در یکی از قسمت‌های قبلی نوشتیم که دبستانک هفت تا ۱۸۰ مطلب؛ یعنی بیش از ۱۲۰۰ مطلب مختلف، برای همه‌ی مباحث سه کتاب درسی علوم و ریاضی و فارسی را آماده کرده و چنین حجمی از مطالب که در تجربه‌های مختلف میدانی آزموده شده، حاصل بیش از چهل سال تجربه‌ی عملی و بحث‌های نظری است.
شما می‌توانید در هر مورد چرخ را دوباره اختراع کنید

اما پیشنهاد بهتر ما به شما این است که اگر توانایی چنین کاری را در خود می‌بینید با نشر دبستانک تماس بگیرید و نیروی خلاقیت خود و تجربه‌های ارزشمندتان را در خدمت موضوع‌هایی قرار دهید که هنوز کار نشده‌اند و فردای دانش‌آموزان ایران به آن‌ها نیاز دارد
در هر صورت آماده شنیدن نظرات انتقادی و اصلاحی شما در همه‌ی موارد مربوط به دبستانک هستیم..

سیدرضا تهامی
(ادامه دارد)

راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت اول
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت دوم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت سوم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت چهارم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت پنجم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت ششم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت هفتم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت هشتم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت نهم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت دهم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت یازدهم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت دوازدهم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت سیزدهم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت چهاردهم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت پانزدهم
راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت شانزدهم

3 پاسخ

تعقیب

  1. […] معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت شانزدهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت…راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت […]

  2. […] راهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت اولراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت دومراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت سومراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت چهارمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت پنجمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت ششمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت هفتمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت هشتمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت نهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت دهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت یازدهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت دوازدهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت سیزدهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت چهاردهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت پانزدهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت شانزدهمراهنمای معلمان برای اداره کلاس‌‌های چندپایه – قسمت… […]

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *