پارک علمی پروفسور بازیما

معرفی پارک علمی پروفسور بازیما شهر مشهد

بخش‌های مختلف این پارک هیجان‌انگیز

ماشن زمان – مناسب برای تمام گروه‌های سنی

  • جهان چه زمانی و چگونه به وجود آمد؟
  • عمر و وسعت جهان و کهکشانها چقدر است؟
  • وضعیت زمین و جایگاه منظومه شمسی در بین کهکشانها چگونه است؟
  • آخرین دست یافته های فضایی بشری چیست؟

آفرینش راست ترین قصه ای است که می توان بار ها شنید و حیرت زده شد. خالق این جهان هم در کلامش چندین بار سخن از داستان پیدایش جهان و دعوت به مشاهده و تفکر پیرامون آفریده های پیش از او می کند.

برای یافتن پاسخ پرسش های بالا و سوالات مشابه، مفاهیم نجومی در قالب اتاق زمان تعریف شده اند؛ در این بخش بازدیدکننده ها با نظریه پیدایش جهان (انفجار بزرگ)، کهکشان ها، ستارگان، سیارات، صور فلکی و منظومه شمسی در فضایی شبیه سازی شده آشنا می شوند. استفاده همزمان از ماشین زمان و سینما آسمان نما (پلانتاریوم) در مجموعه بازیما به درک بهتر مفاهیم و آشنایی با ستارگان بسیار کمک خواهد نمود.

——————————————————————————————–

زمین ما – مناسب برای تمام گروه‌های سنی

  • زمینِ ما و منظومه شمسی چگونه به وجود آمده اند؟
  • آتش‌فشان‌ها و سنگها چه رموزی از درون زمین را آشکار می نمایند؟
  • ظاهر زمین در گذشته چگونه بوده است؟
  • ویژگی های لایه های سازنده جو زمین چیست؟

برای آشنایی با پدیده های مختلف زمین شناسی که شامل نظریه جابجایی قاره ها (نظریه وگنر)، لایه های زمین، ساختارهای زمین شناسی از جمله دودکش جن، آتشفشان ها، حرکت ماگما، آب های زیر زمینی، لایه های رسوبی، بیابان زدایی و مواد تشکیل دهنده اطرافمان (سنگ ها و کانی ها) بخش “زمینِ ما” در قالب قسمتی از تونل خلقت در پارک علمی پروفسور بازیما طراحی گردیده است. از قسمت های بسیار جذاب این بخش وجود غاری است که در آن ضمن مطالعه پدیده های زمین شناسی مربوط به غار ها، امکان مشاهده انواع سنگ ها و کانی های مهم موجود در کشورمان فراهم گردیده است. همچنین شناخت عناصر موجود در طبیعت به صورتی عینی و واقعی در قالب جدول مندلیف به همراه معرفی دانشمندان شاخص مربوطه در مجموعه ای منظم ارائه گردیده است.

——————————————————————————————–

دنیای زنده – مناسب برای تمام گروه‌های سنی

  • حیات، کِی و چگونه روی زمین پدیدار شد؟
  • پیچیدگی تنوع زیستی از پیدایش حیات تا حال چگونه بوده است؟
  • فسیل‌ها چه اسراری را برایمان آشکار می‌کنند؟
  • چرا دایناسورها ناپدید شدند؟
  • انسان‌ها چه زمانی به روی زمین پا گذاشتند و چطور فرمانروای آن شدند؟

در بخش «دنیای زنده» از تونل خلقت پارک علمی پروفسور بازیما، عجایب طبیعت و جهان خلقت از فرای فضای لایتناهی تا اعماق اقیانوس‌ها، با مشاهده نمونه های واقعی و سنگواره ای، ازکوچکترین باکتری ها تا بزرگترین جانوران (نهنگ)، به صورت نمایشگاهی و در قالب داستانی جذاب روایت می شوند. در انتهایی ترین بخش تونل خلقت به اعجاب انگیز ترین و کامل ترین مخلوق پروردگار می رسیم: «انسان».

——————————————————————————————–

سفری به درون بدن انسان – مناسب برای تمام گروه‌های سنی

  • پیچیدگی های بدن انسان چیست؟
  • تا چه حد با دستگاه های بدن خود آشنا هستید؟
  • ارتباط اندام های مختلف بدن با یکدیگر چگونه است؟

 

در بخش «بدن انسان» پارک علمی پروفسور بازیما، نمایش پیچیدگی های بدن انسان در قالب یک مولاژ بسیار بزرگ به صورت یک سفر علمی واقعی به داخل بدن فراهم گردیده است. این سفر از دهان آغاز شده و بازدید کنندگان ضمن گذر از درون اندام ها و دستگاه های مختلف بدن مانند دستگاه تنفس، دستگاه گوارش، سیستم عصبی و سایر اجزاء بدن، به کمک توضیحات راهنمای پارک، با ساختار، شکل و عملکرد آنها از نزدیک آشنا می شوند. این سفر شگفت انگیز در نهایت با سفر به درون مغز خاتمه می یابد.

——————————————————————————————–

روبان صورتی – مناسب برای تمام گروه‌های سنی بانوان

با توجه به اهمیت ویژه سلامت و آموزش دختران و بانوان و لزوم آشنایی آنها با ساختار بدنی خود و یافتن پاسخ سوالات مربوط به دوره های مختلف رشدی (بلوغ، بارداری و یائسگی) فضایی اختصاصی به نام روبان صورتی ویژه بانوان در مجموعه پارک در نظر گرفته شده است. در این بخش بانوان می توانند اطلاعاتی در مورد تغییرات دوران بلوغ (جسمانی و رفتاری)، مراحل رشد جنینی در دوره بارداری، عوامل و رفتارهای پرخطر دوره بارداری و دوره یائسگی به شکل مصور به دست آورند.

افزایش سطح آگاهی قشر جوان و نوجوان کشورمان و همچنین بالابردن اطلاعات خانواده ها در باب بلوغ و تغییرات همزمان هورمونی ، جسمی و جنسی از وظایف افراد آگاه کشور است.

مشهد، انتهای بولوار خیام، منطقه گردشگری سپاد، مجتمع تجاری وصال، طبقه چهارم.
۳۱۷۳۳-۰۵۱
ساعت کار ۹ صبح تا ۱۱ شب
bazima.ir

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *